Nieuwe Chinese designprijs zoekt Dutch design!

Wil je met je ontwerp naar China? Goldreed Industrial Design Award bied je die kans. Juist nu. China is op zoekt getalenteerde ontwerpers op velerlei gebied. Naast het winnen van prijzengeld krijg je toegang tot de markt via media en begeleiding ter plaatse. Deelname is gratis en kan nog tot 1 juni! Klik hier voor meer informatie of mail monique@creativeholland.com

Advertisement

De onafhankelijke Stichting Designlink staat voor een professionele designketen. Het lidmaatschap van Designlink is in de meeste gevallen gratis. Netwerkleden worden actief geïnformeerd over projecten, profiteren van kennis, maken deel uit van een uniek netwerk van designprofessionals en genieten korting op de activiteiten.

Nieuwsbrief
Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.