GIO 2020

Afgelopen vrijdag 16 oktober heeft een onafhankelijke vakjury onder voorzitterschap van Jan Siebers en verder bestaande uit Zuzanna Skalska en Hans Robertus alle inzendingen beoordeeld en voorgedragen voor een Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2020! Alle Erkende inzendingen zijn ook opgenomen in de virtuele tentoonstelling van de Dutch Design Week 2020.

[advanced_iframe src=”https://gio.pory.app/” width=”100%” height=”1000px”]

Advertisement

De onafhankelijke Stichting Designlink staat voor een professionele designketen. Het lidmaatschap van Designlink is in de meeste gevallen gratis. Netwerkleden worden actief geïnformeerd over projecten, profiteren van kennis, maken deel uit van een uniek netwerk van designprofessionals en genieten korting op de activiteiten.

Nieuwsbrief
Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.