Sinds 1986…

De laatste iteratieslag met betrekking tot de back-office van de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp heeft ook geleid tot een geheel nieuwe site. Hoewel URL is dezelfde gebleven (www.gio.nl) maakt aan de achterkant een database de dienst uit. Direct vanuit Airtable wordt zonder tussenkomst van een CMS on the fly de site gegenereerd. De deelnemers vullen dezelfde database met hun inzendingen via het GIO client portal. Gedurende de komende maanden worden zoveel mogelijk data van de afgelopen ruim dertig jaar van papier overgezet naar de database. Aan de front-end zullen gaandeweg meer functionaliteiten worden toegevoegd.

Advertisement

De onafhankelijke Stichting Designlink staat voor een professionele designketen. Het lidmaatschap van Designlink is in de meeste gevallen gratis. Netwerkleden worden actief geïnformeerd over projecten, profiteren van kennis, maken deel uit van een uniek netwerk van designprofessionals en genieten korting op de activiteiten.