Special Award voor Ergonomie voor Mimic van Flex/design

Er is ook veel waardering voor de babyfles Mimic van FLEX/design. Het doseersysteem van de fles is zo uitgevoerd dat ouders hun kind nooit te veel of te weinig melk geven maar bovendien door een ingenieus vacuüm-systeem buikkrampjes moet helpen voorkomen. Juryvoorzitter Jan Siebers vindt een Special Award voor Ergonomie voor de Mimic zeker op zijn plaats.

Ook in de editie 2020 van de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp (GIO) zijn er Special Awards toegekend voor producten die eruit springen op een van de zes beoordelingscriteria en daarmee samen de ‘goed industrieel ontwerp’ boodschap uitdragen.

De jury bestond net als vorig jaar uit Zuzanna Skalska en Hans Robertus en stond onder voorzitterschap van Jan Siebers, De Special Award bestaat uit een driedimensionale verbeelding van het GIO-logo.
Zie voor meer informatie en alle Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp 2020: www.gio.nl

Advertisement

De onafhankelijke Stichting Designlink staat voor een professionele designketen. Het lidmaatschap van Designlink is in de meeste gevallen gratis. Netwerkleden worden actief geïnformeerd over projecten, profiteren van kennis, maken deel uit van een uniek netwerk van designprofessionals en genieten korting op de activiteiten.