Special Award voor Functionaliteit voor oplaadsysteem Ostra van npk design

De Special Award voor Functionaliteit gaat naar het oplaadsysteem Ostra, een ontwerp van het Leidse designbureau npk design. Het is volgens jurylid Hans Robertus de eenvoud die de maatstaf zou moeten zijn voor alle producten voor de nieuwe werkelijkheid van het elektrisch rijden.

Ook in de editie 2020 van de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp (GIO) zijn er Special Awards toegekend voor producten die eruit springen op een van de zes beoordelingscriteria en daarmee samen de ‘goed industrieel ontwerp’ boodschap uitdragen.

De jury bestond net als vorig jaar uit Zuzanna Skalska en Hans Robertus en stond onder voorzitterschap van Jan Siebers, De Special Award bestaat uit een driedimensionale verbeelding van het GIO-logo.
Zie voor meer informatie en alle Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp 2020: www.gio.nl

Advertisement

De onafhankelijke Stichting Designlink staat voor een professionele designketen. Het lidmaatschap van Designlink is in de meeste gevallen gratis. Netwerkleden worden actief geïnformeerd over projecten, profiteren van kennis, maken deel uit van een uniek netwerk van designprofessionals en genieten korting op de activiteiten.

Nieuwsbrief
Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.