Special Award voor Respect voor Modul-AIR van Alfred van Elk

De door Alfred van Elk ontworpen Modul-AIR en GreenComfort, krijgen een Special Award voor Respect vanwege de fraaie, geïntegreerde oplossing. Jurylid Hans Robertus waardeert de ongewoon stijlvolle behuizing van zowel ventilatiewarmtepomp als het luchtfilter.

Ook in de editie 2020 van de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp (GIO) zijn er Special Awards toegekend voor producten die eruit springen op een van de zes beoordelingscriteria en daarmee samen de ‘goed industrieel ontwerp’ boodschap uitdragen.

De jury bestond net als vorig jaar uit Zuzanna Skalska en Hans Robertus en stond onder voorzitterschap van Jan Siebers, De Special Award bestaat uit een driedimensionale verbeelding van het GIO-logo.
Zie voor meer informatie en alle Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp 2020: www.gio.nl

Advertisement

De onafhankelijke Stichting Designlink staat voor een professionele designketen. Het lidmaatschap van Designlink is in de meeste gevallen gratis. Netwerkleden worden actief geïnformeerd over projecten, profiteren van kennis, maken deel uit van een uniek netwerk van designprofessionals en genieten korting op de activiteiten.

Nieuwsbrief
Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.