Dossier Yepp

Dossier Yepp geeft een openhartige en inspirerende kijk in de ontstaansgeschiedenis van Yepp, sinds 2009 misschien wel het meest bekende fietszitje niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten.

De producten van Yepp zijn met veel nationale en internationale prijzen waaronder ook de Erkenning Goed Industrieel Ontwerp onderscheiden. Opgeleid als industrieel ontwerper had Michel Krechting al veel ervaring opgedaan als bedrijfs- en freelance ontwerper, partner bij een ontwerpbureau, hoofd-productontwikkeling en als algemeen directeur, toen hij vijfenvijftigjarige leeftijd het productiebedrijf GMG overnam voor zijn grootste avontuur.

Michel Krechting heeft het vak op veel manieren goede diensten bewezen. Niet alleen als bestuurslid van DMN maar ook als jurylid en bestuurslid van de Stichting Goed Industrieel Ontwerp.

Designmanagement behoort tot zijn kernkwaliteiten. Bij deze vorm van verbindend management spelen onderwerpen als co-creatie, verandering van de organisatie, innovatie, marketing en R&D een rol. Dit ‘managen van design’ in een brede context komt in al zijn facetten ruim aan de orde. Gevat in een persoonlijk reisverslag vanaf zijn eerste baan tot aan de verkoop van GMG bv in 2016. Rijk geïllustreerd en met boeiende achtergrondinformatie.

Geschikt voor ondernemers en ondernemers in spe. Maar ook voor ontwerpers, twijfelaars, zoekenden, studenten en iedereen die geïnteresseerd is in de achtergrond, de voorwaarden en successen van een bijzondere Nederlandse gamechanger.

Binnenkort bij de betere boekhandel

ISBN 9789461264329
Auteur Michel Krechting
Publisher Haystack, Uitgeverij
Taal Nederlands
Publicatiejaar 2021
Uitvoering Hardcover
Aantal bladzijdes 292

Advertisement

De onafhankelijke Stichting Designlink staat voor een professionele designketen. Het lidmaatschap van Designlink is in de meeste gevallen gratis. Netwerkleden worden actief geïnformeerd over projecten, profiteren van kennis, maken deel uit van een uniek netwerk van designprofessionals en genieten korting op de activiteiten.