MODYN

Geen nieuwe ster aan het designfirmament, maar een van de oudste in een hele nieuwe jas met een aangescherpte propositie: Vanderveer designers heet voortaan MODYN

Een van de redenen waarom het bureau kiest voor een specialisatie in mobility design is omdat het wil bijdragen aan een toekomst waarin een nog duurzamere, efficiëntere en makkelijkere manier van bewegen centraal staat.

Vanderveer designers, opgericht door Peter van der Veer in 1984, behoort tot de eerste generatie industrial design bureaus, specialiseerde zich van meet af aan in mobiliteitsproducten. Aanvankelijk vooral fietsen en later ook vrachtwagens en landbouwvoertuigen. Vooral door de langdurige relatie met Gazelle en de succesvolle Yepp fietskinderzitjes kreeg het bureau grote bekendheid.

Advertisement

De onafhankelijke Stichting Designlink staat voor een professionele designketen. Het lidmaatschap van Designlink is in de meeste gevallen gratis. Netwerkleden worden actief geïnformeerd over projecten, profiteren van kennis, maken deel uit van een uniek netwerk van designprofessionals en genieten korting op de activiteiten.

Nieuwsbrief
Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.