Special Award Ergonomie voor medicijndispenser van Spark design & innovation

Naar de Special Award Ergonomie dongen drie inzendingen, de Fulpra transportfiets, de TKRS Stroboscope en Eureka Health Dispenser. Deze laatste krijgt de prijs. De door Spark design & innovation ontwikkelde medicijndispenser geeft mensen die problemen hebben met de inname van hun medicijnen, de medicatie gesorteerd en geleverd op het moment van inname. De ergonomie is goed doordacht, oordeelt de jury, want de handeling is helder en gemakkelijk.

Advertisement

De onafhankelijke Stichting Designlink staat voor een professionele designketen. Het lidmaatschap van Designlink is in de meeste gevallen gratis. Netwerkleden worden actief geïnformeerd over projecten, profiteren van kennis, maken deel uit van een uniek netwerk van designprofessionals en genieten korting op de activiteiten.

Nieuwsbrief
Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.