Special Award Functionaliteit voor GFE Containercocon van Spark design & innovation

Genomineerd voor de Special Award Functionaliteit zijn de GFE Containercocon van de gemeente Rotterdam en de Smart Aquatic Drone uit dezelfde stad. De prijs gaat naar de GFE Containercocon. Volgens de jury reikt het belang van dit product verder dan de grenzen van de gemeente. Overal speelt het probleem hoe de openbare ruimte in te richten voor publieke taken als het gescheiden verzamelen en ophalen van afval. Ontwerpbureau Spark design & innovation heeft een inclusieve oplossing gevonden door de container iets voorover te laten hellen, waardoor deze ook voor mensen in een rolstoel te gebruiken is.

Advertisement

De onafhankelijke Stichting Designlink staat voor een professionele designketen. Het lidmaatschap van Designlink is in de meeste gevallen gratis. Netwerkleden worden actief geïnformeerd over projecten, profiteren van kennis, maken deel uit van een uniek netwerk van designprofessionals en genieten korting op de activiteiten.

Nieuwsbrief
Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.