Special Award Materiaal voor Circulware van GBO Innovation makers

De Circsit buitenbank, de Circulware herbruikbare verpakkingen en de tapijttegel Futurity zijn de genomineerden voor de Special Award Materiaal. Deze prijs is voor Circulware, dat door GBO Innovation makers is ontwikkeld. De verpakkingen uit deze serie zijn maar liefst 125 keer te gebruiken voordat het materiaal wordt gerecycled. Ze zullen de consument aanzetten tot nieuw gedrag, verwachten of hopen de juryleden, en een nieuwe standaard zetten voor de thuisbezorgsector.

Advertisement

De onafhankelijke Stichting Designlink staat voor een professionele designketen. Het lidmaatschap van Designlink is in de meeste gevallen gratis. Netwerkleden worden actief geïnformeerd over projecten, profiteren van kennis, maken deel uit van een uniek netwerk van designprofessionals en genieten korting op de activiteiten.

Nieuwsbrief
Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.