Special Award Originaliteit voor PostNL’s SKP Pakkettas van FLEX/design

Ook voor de Special Award Originaliteit zijn drie inzendingen genomineerd, de AVL Compact S9000 aspergerobot, PostNL’s SKP Pakkettas en de Dexter shoarmarobot. FLEX/design mag deze award in zijn prijzenkast zetten. Het ontwerpbureau ontwikkelde deze tas voor het gerobotiseerde Sorteercentrum Kleine Pakketten van PostNL. Het product wordt onderdeel van de robot, merkt de jury op. De wijze waarop dit gebeurt is origineel en niet eerder gedaan. De tas vormt een schakel in het logistieke proces en draagt bij aan de moderne uitstraling van het bedrijf.

Advertisement

De onafhankelijke Stichting Designlink staat voor een professionele designketen. Het lidmaatschap van Designlink is in de meeste gevallen gratis. Netwerkleden worden actief geïnformeerd over projecten, profiteren van kennis, maken deel uit van een uniek netwerk van designprofessionals en genieten korting op de activiteiten.