Special Award Respect voor KPN Klasgenoot van GBO innovation makers

De espressomaker Superkop, KPN’s Klasgenoot en de Eureka Health Dispenser zijn genomineerd voor de Special Award Respect. GBO Innovation makers krijgt deze award voor de KPN Klasgenoot, die het ontwerpbureau met producent Intemo heeft ontwikkeld voor KlasseContact. Dit is een initiatief van KPN om ernstige en langdurig zieke kinderen afstand contact te laten houden met hun school en hun klasgenoten. Een inclusief ontwerp, dat het sympathieke initiatief van KPN goed ondersteunt.

Advertisement

De onafhankelijke Stichting Designlink staat voor een professionele designketen. Het lidmaatschap van Designlink is in de meeste gevallen gratis. Netwerkleden worden actief geïnformeerd over projecten, profiteren van kennis, maken deel uit van een uniek netwerk van designprofessionals en genieten korting op de activiteiten.

Nieuwsbrief
Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.