Special Award Vormgeving voor Leidse Abri van npk design

Voor de Special Award Vormgeving werden drie inzendingen genomineerd, de LEEV badkameraccessoires, de abri van de gemeente Leiden en de Aspira straatlantaarn. De award is voor het in Leiden gevestigde ontwerpbureau npk design dat volgens de jury een abri heeft ontworpen waarin sierlijkheid, schone eenvoud en tijdloosheid samengaan. De Leidse sleutels vormen een mooi detail passend bij de sleutelstad.

Advertisement

De onafhankelijke Stichting Designlink staat voor een professionele designketen. Het lidmaatschap van Designlink is in de meeste gevallen gratis. Netwerkleden worden actief geïnformeerd over projecten, profiteren van kennis, maken deel uit van een uniek netwerk van designprofessionals en genieten korting op de activiteiten.

Nieuwsbrief
Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.